Facebook

Mail

Strings & Things - muziekwinkel  -  Hoofdstraat 173  -  5171 DM Kaatsheuvel  telefoon 0416 530712

De ene muziekwinkel is de andere niet. De laatste tien jaren is er veel veranderd op dat gebied.  Verzakelijking, schaalvergroting, veel ‘kleinere’ winkels verdwenen. Wij hebben ons afgevraagd wat voor muziekzaak we nu eigenlijk willen zijn. Het antwoord op die vraag is eenvoudig: wij willen er zijn voor de klant. Een goed product leveren tegen een fatsoenlijke prijs. We zijn zelf ook muzikant en weten wat belangrijk is: betrrouwbaarheid, goede service en ruimte voor een praatje over die mooie gedeelde hobby of beroep.

We hebben ons gerealiseerd dat de muziek in de meest brede zin van het woord ons verbindt met onze klanten. En dat willen we graag zou houden. Daar zit voor ons een groot deel van de motivatie om een ‘traditionele‘ winkel  overeind te houden. En dat doe we graag. Omdat we ervan zijn overtuigd dat dit voor de iets langere termijn de enige optie is. Een winkel met liefde voor de muziek, met oog en oor voor de klant en met ruimte en tijd voor meer dan alleen verkopen en afrekenen. En bovendien: we hebben een eigen service-afdeling waar we gitaren en apparatuur deskundig en optimaal repareren.


Verder zijn we een winkel die een uitgebalanceerd assortiment in huis wil hebben. Dat betekent dat we naast topmerken zeker ook instrumenten en apparatuur in de zeer betaalbare klasse in huis hebben. Bij de keuze  voor ons assortiment kijken we naar de betaalbaarheid, maar vooral ook naar de kwaliteit. Die moet altijd goed zijn, ook in de ‘budgetklasse’.


Met gepaste trots melden we graag het dealerschap van de Canadese topgitaren en -bassen van Godin en Dingwall. Maar onder meer ook de gerenommeerde merken Martin, ESP, Takamine en een nieuw topmerk als Mayson hebben we in huis. O ja, we zijn er ook voor linkshandige gitaristen, met de grootste ‘lefty’-afdeling van Nederland.

Bij elkaar reden goenoeg om eens binnen te lopen bij een muziekwinkel die is gebaseerd op oude en vertrouwde waarden. En dat willen we graag zo houden.


Welkom,

Toon van Gils

Strings & Things  

Naar
 startpaginaWelkom.html

Onze winkel, onze opvatting

We hebben veel gerenommeerde merken in huis.